رزرو آنلاین و آفلاین هتل


رزرو آنلاین و آفلاین هتل

Responsive image

پیشتازان سفر امکان رزرو بالغ بر 5000 هتل داخلی و خارجی را با تعاملاتی که با هتل ها برقرار کرده دارد. این رزرو ها هم به صورت آنلاین و هم آفاین امکان پذیر است که در زیر به صورت تفصیلی بیان خواهیم کرد.

تفاوت رزرو آنلاین (برخط) و رزرو آفلاین (بردرخواست) هتل

اینترنت یکی از ابزار مهم برای جستجوی اطلاعات و خرید محصولات به ویژه در موضوع گردشگری محسوب میگردد.

در یک دهه اخیر با توجه به رشد چشمگیر صنعت گردشگری و به فراخور نیاز مشتری و هتلدار روش متفاوتی جهت انجام مراحل رزرو بوجود آمد. در این مقاله تلاش شده است تا به ایجاز دو روش رزرو آنلاین (online) و آفلاین (offline) را به تفکیک شرح دهیم.

در رزرو آنلاین تمامی مراحل انتخاب هتل و نوع اتاق ها یا همان جایابی، ثبت رزرو و دریافت واچر بصورت خودکار و بدون دخالت نیروی انسانی انجام میگیرد به طوریکه در این روش واسطه‌ها کنار گذاشته شده و درخواست مسافر به طور مستقیم روی نرم‌افزار هتلداری مستقر در هتل ثبت می‌شود.

در حالیکه در رزرو آفلاین دیگر به ظرفیت واقعی هتل کاری ندارد و فقط رزرو شما در قالب یه درخواست ثبت میگردد و اپراتور با توجه به درخواستی که دریافت کرده است آن را به صورت غیر سیستمی با هتل پیگیری می کند و در صورت داشتن ظرفیت، رزرو را تایید می‌کند و یا ادامه کار را بصورت تلفنی با کاربر دنبال می‌کند.

نرم افزار هتلداری تحت وب پارس رزرو محصول شرکت داده پردازی ایلیا به‌گونه‌ای طراحی شده است که شما می‌توانید هر دو قابلیت رزرو آنلاین و آفلاین رو به صورت یکپارچه در یک سامانه داشته باشید.

مراحل انجام رزرو آنلاین و رزرو آفلاین

مراحل هر دو نوع رزرو تا بخشی بصورت یکسان خواهد بود، به این صورت کاربر وارد سامانه شده، تاریخ ورود و خروج، تعداد نفرات و شهر مورد نظر رو انتخاب کرده، سامانه با توجه به ظرفیت هایی موجود و درخواست کاربر شروع به جستجو بر روی هتل های موجود می‌کند. لازم به ذکر است که در این مرحله چنانچه ظرفیت هتل‌هایی به صورت آفلاین در سامانه تعریف شده باشند این هتل‌ها بدون در نظر گرفتن ظرفیت خالی هتل در لیست پیشنهادی به کاربر رزروکننده نمایش داده می‌شود. در نهایت سیستم تمامی هتل‌هایی که به صورت آفلاین یا درخواستی بر روی سامانه تعریف شده‌اند و چه به صورت آنلاین و برخط تعریف شده باشند را در قالب یک لیست یکپارچه به کاربر نمایش می‌دهد. کاربر می‌تواند مشخصات، امکانات و عکس های هر یک از هتل های نمایش داده شده را مشاهده نماید و سپس اقدام به ثبت رزرو نماید. در این مرحله اطلاعات سرپرست میهمانان از کاربر گرفته می‌شود و رزرو ثبت موقت می‌گردد.

از این بخش به بعد کمی روال کار برای هر روش فرق خواهد کرد. در رزرو آنلاین بعد از این مرحله با توجه به صورتحسابی که برای کاربر با توجه به هتل انتخابی صادر شده است کاربر می‌تواند به درگاه اینترنتی بانک متصل گردد و مبلغ رزرو خود را پرداخت نماید بدیهی است پس از پرداخت موفق صورتحساب رزرو ثبت نهایی شده است و کاربر می‌تواند واچر یا همان تاییدیه رزرو هتل را دریافت نماید.

اما در رزرو آفلاین پس از ثبت اولیه رزرو در سامانه، درخواست ثبت شده و در مرحله پیگیری توسط اپراتورهای سامانه جهت هماهنگی با هتل و استعلام ظرفیت (و قیمت در صورت بروز نبودن قیمت اعلام شده) قرار می‌گیرد. در این مرحله چنانچه رزرو توسط نیروهای اپراتوری سامانه مورد تایید قرار گیرد رزرو نهایی خواهد شد در غیر این‌صورت اپراتور می‌تواند با عدم تایید، درخواست رزرو را کنسل نماید و یا با تماس با کاربر با توجه به نیاز وی هتل‌های دیگری را پیشنهاد دهد.

مزایا و معایب رزرو آنلاین و آفلاین

مزایای رزرو آنلاین:

• اطمینان از معتبر بودن واچر (تاییدیه رزرو)

• انجام رزرو قطعی و بدون معطلی

• حذف نیروی انسانی و به تبع کاهش خطاهای انسانی و هزینه و زمان

• پرداخت آسان توسط درگاه های اینترنتی بانک ها

معایب رزرو آنلاین:

• امکان اختلال در شبکه و عدم بروز رسانی ظرفیت هتل

• عدم تمایل هتلداران به دادن تعهد ظرفیت قطعی به سامانه های رزرواسیون آنلاین

مزایای رزرو آفلاین:

• امکان تماس با مشتری در صورت پر بودن ظرفیت هتل و ارائه پیشنهادات دیگر

• عدم مسئولیت هتلدار از این لحاظ که تعهدی خاصی نسبت به ارائه ظرفیت حتمی به سامانه‌های رزرواسیونی ندارد

• بالا بودن تعداد هتل‌هایی که تمایل به ارائه ظرفیت آفلاین یا غیر قطعی دارند.

معایب رزرو آفلاین:

• عدم قطعی بودن رزرو و امکان پر بودن ظرفیت اعلام شده

• به طول انجامیدن فرایند رزرو

• عدم اطمینان کاربر به پرداخت وجه

• پرداخت وجه بصورت معمولاً غیر اینترنتی


مقالات مرتبط

رزرو آنلاین و آفلاین هتل

پیشتازان سفر امکان رزرو بالغ بر 5000 هتل داخلی و خارجی

ادامه مطلب
SSR سیستم ارائه خدمات به مسافران

تمام خدمات خاصی که مسافر در فرودگاه مبدأ یا در فرودگاه مقصد ...

ادامه مطلب
CARGO مدیریت بار

کارگو هوایی چیست؟ به مجموعه اقداماتی که جهت حمل بار هوایی ...

ادامه مطلب
×